Pošljite nam sporočilo

Uporabite formular na desni in nam napišite vaše želje, vprašanja, ... Odgovorili vam bomo v najkrašem možnem času.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Novice

Nagradna igra "Z Olimpijo na bazen in štadion"

Špela Hus

Plavalni klub Olimpija in Atletski klub Olimpija bosta tudi poleti 2019 organizirala skupno poletno plavalno in atletsko šolo. Ker pa si želimo Olimpijo, plavanje in atletiko približati čim večjemu številu otrok, objavljamo nagradno igro “Z Olimpijo na bazen in štadion”, ko bomo enemu srečnežu ali srečnici omogočili enotedensko udeležbo v šoli.

Sodelovanje je možno na povezavi TUKAJ vse do 24. junija 2019, do 12. ure. Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri pa so na voljo TUKAJ.

Nagrajenca izžrebamo 26. junija 2019. Še malo navijaške vzpodbude zmajeve družine vam zaželimo: AJ OLIMPIJA! 🐉💚

Več o Poletni plavalni in atletski šoli lahko preberete TUKAJ.

Plavanje_atletika_LETAK_2019.jpg

Izobraževanje za nove sodnike

Špela Hus

PKO logo.jpg

Vse zainteresirane vljudno vabimo, da se pridružite ekipi sodnikov Plavalnega kluba Olimpija. Ta je ena izmed pomembnejših gradnikov organiziranja uspešnih tekmovanj kluba. Potreba po sodnikih se pojavlja ob sojenju na državnem prvenstvu, sojenju na našem decembrskem mitingu Miklavž in dva do tri sojenja na kolu ljubljanske regije.

Tečaj za nove sodnike bo organiziran v četrtek, 9. maja 2019, ob 17. uri v Ljubljani. Tečaj bo izvajal g. Jure Rožič, regijski koordinator ZPSS. Prijave zbiramo na elektronski naslov pko@siol.net.

Tečaj je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela. Teoretični del bo potekal v zgoraj omenjenem terminu, torej 9. maja 2019, medtem ko bo praktični del izveden na eni od tekem v Ljubljani. Podrobnosti glede lokacije vam sporočimo naknadno.

Poletna plavalna in atletska šola

Špela Hus

Plavanje_atletika_LETAK_2019.jpg

Plavalni klub Olimpija in Atletski klub Olimpija bosta tudi poleti 2019 organizirala skupno poletno plavalno in atletsko šolo. Prijava na poletno plavalno in atletsko šolo Olimpija je mogoča na povezavi TUKAJ.

V letošnjem letu bo na voljo osem petdnevnih terminov:

 • 1. julij - 5. julij,

 • 8. julij - 12. julij,

 • 15. julij - 19. julij,

 • 22. julij - 26. julij,

 • 29. julij - 2. avgust,

 • 5. avgust - 9. avgust,

 • 12. avgust - 16. avgust,

 • 19. avgust - 23. avgust.

Z vpisom vašega otroka v našo poletno šolo plavalnega in atletskega kluba Olimpija boste otroku omogočili aktivno preživete poletne počitnice. Otroci se bodo s pomočjo izkušenih trenerjev in vaditeljev učili ključnih elementov dveh bazičnih športov, atletike in plavanja ter obenem sklepali nova prijateljstva. Strokovno pedagoško plavalno in atletsko vodstvo bo vaš otrok deležen vsak dan od 7. do 16.30 ure.

Naša skupna Olimpijina poletna šola se bo odvijala na kopališču Kodeljevo in na atletskem stadionu Slovan, ki je v bližini bazena. Tudi prehrana bo organizirana v neposredni bližini kopališča.

Dnevni urnik aktivnosti:

 • 7.00–9.00: sprejem otrok in družabne igre

 • 9.00–12.00: plavanje + atletika (kombinirano)

 • 12.30–13.30: čas za kosilo

 • 13.00–14.00: počitek in igre

 • 14.00–15.30: plavanje

 • 15.30–16.30: družabne igre in odhod

V poletne tečaje vpisujemo otroke, ki se želijo naučiti plavati ali izpopolniti svoje znanje plavanja in atletike. Vljudno so vabljeni otroci rojeni leta 2013 in starejše.

Izjemoma sprejmemo v našo poletno šolo tudi otroke letnika 2014, vendar samo v primeru, da bodo v program vključeni tudi starejši bratje ali sestre.

Izpolnitev prijave ustvarja obveznost udeležbe in plačila šole. Termin bo izveden v primeru najmanj 10 prijav.

Za dodatne informacije smo na voljo na številki 01 433 42 43 ali elektronskem naslovu pkakolimpija@gmail.com.

PKO Informator - april 2019

Špela Hus

informator_april_2019

Spoštovani starši in preostali podporniki Plavalnega kluba Olimpija,

v pričakovanju priprav na Ptuju z optimizmom upamo, da nam bodo te prinesle tako ugodne pogoje za trening kot tudi priložnost za prijetno druženje.

Zimska tekmovalna sezona je za nami in priprave na čim uspešnejšo poletno sezono so v polnem teku. V izdihljajih zimske tekmovalne sezone je na četveroboju narodov v Zagrebu Slovenijo uspešno zastopalo 10 naših reprezentantk in reprezentantov. Naši starejši plavalci so se v marcu udeležili mednarodnega mitinga v Beogradu, medtem ko so tisti v najmlajših selekcijah uspešno nastopali na mitingih »Pingvinček« v Kranju in »Ježek« v Ljubljani. Organizirani sta bila tudi dve koli ljubljanske regije.

PRIPRAVE PRED PRVOMAJSKIMI PRAZNIKI, PTUJ 2019 – LOGISTIKA

Na priprave bomo odšli v sredo, 24. aprila 209, ob predvidoma 14. uri s parkirišča na Dolgem mostu. Povratek selekcij bo po kosilu, prav tako na parkirišče Dolgi most:

 • mlajše selekcije: torek, 30. aprila 2019 predvidoma med 15. in 16. uro,

 • starejše selekcije: četrtek, 2. maja 2019, predvidoma med 15. in 16. uro.

PRIPRAVE PRED PRVOMAJSKIMI PRAZNIKI, PTUJ 2019 – FINANČNI OKVIRI

 • prevoz (avtobus): 12,00 – 15,00 EUR (ena smer)

 • prevoz (avtobus) : 20,00 – 25,00 EUR (obe smeri)

 • namestitev (polni penzion): 42,00 EUR na dan

 • turistična taksa: 2,50 EUR na dan (še potrdimo)

Skupen predviden strošek priprav:

 • mlajše selekcije (6 dni): 252,00 EUR – 267,00 EUR,

 • starejše selekcije (8 dni): 336,00 EUR – 351,00 EUR.

Pomembno:

 • Plavalci, ki ne bodo koristili organiziranega prevoza kluba, si tega urejajo sami.

 • Obračun priprav glede na dejanske stroške bo upoštevan pri položnicah za maj 2019.

 • Prosimo vas, da strošek priprav poravnate še pred odhodom na Ptuj, saj se v nasprotnem primeru vaš otrok ne bo smel udeležiti priprav.

 • Če stroške poravnavate obročno: ločena položnica za zadnji obrok bo poslana po elektronski pošti (kot je bila praksa do sedaj) skupaj s položnico za majsko vadnino.

 • Če boste strošek priprav poravnali z enkratnim plačilom: položnico za strošek priprav boste prejeli prihodnji teden.

 • Za vse, ki se priprav ne bodo udeležili, bodo v Tivoliju organizirani redni treningi.

Za kakršne koli dodatne informacije, lahko kontaktirate klubsko pisarno v dopoldanskem času ali na elektronski naslov pko@siol.net.

SOLIDARNOST V PLAVALNEM KLUBU OLIMPIJA

V Plavalnem klubu Olimpija smo ponosni na solidarnost naših članov in podpornikov. Vsem, ki omogočate, da se otroci iz finančno bolj ogroženih družin udeležijo priprav, se iskreno zahvaljujemo. Ker je takšnih otrok iz leta v leto več in zaradi uspeha v preteklem letu vas naprošamo za pomoč tudi letos. Že en dan priprav lahko pomeni veliko za nadaljnji uspešni razvoj plavalca. Prejemniki pomoči ne bodo poimensko izpostavljeni in zagotavljamo obzirno urejanje za vse vpletene. Še enkrat najlepša hvala.

OPREMA

Ker določene artikle naročamo glede na povpraševanje, vas ob koncu zimske sezone opominjamo na nakup zaščitnih plaščev (parke), katerih trenutno nimamo na zalogi. Na zalogi je še nekaj nahrbtnikov, kapucarjev, kratkih in dolgih hlač, ter zimske in plavalne kape.

DAN OLIMPIJE

V nedeljo, 2. junija 2019, bomo predvidoma oživili naš klubski dan, »DAN OLIMPIJE«, kjer bomo predstavili vse naše tekmovalne in predtekmovalne programe.

Skupščina PKO 2019

Matevz Dolenc

LOGO.jpg

VABILO NA REDNO LETNI IN VOLILNO
SKUPŠČINO PK OLIMPIJA

V skladu s sklepom 4. Seje Upravnega odbora Plavalnega kluba Olimpija z dne 11.03.2019 in na podlagi 15.2. člena Temeljnega akta športnega društva Plavalnega kluba Olimpija sklicujem redno letno skupščino, ki bo

v četrtek, 28. marca 2019 ob 17.00 uri
v prostorih SLORESTA na Litostrojski 54, v Ljubljani

Na redno in volilno skupščino PK Olimpija so vabljeni vsi člani* Plavalnega kluba Olimpija. Gradivo za Redno letno skupščino PK Olimpija 2019 je objavljeno na spletni strani.

* Skupščino sestavljajo vsi člani PK Olimpija, Redni člani skupščine, razen nepolnoletni člani do 15. leta starosti, imajo glasovalno pravico. Glasovalno pravico imajo tudi tisti redni člani, ki imajo plačno članarino za tekoče leto in preteklo leto, ter niso v disciplinskem postopkuza prenehanje članstva. Nepolnoletni člani do dopolnjenega 15. leta starosti nimajo glasovalne pravice, imajom pa pravico skupščini podajati predloge, pobude in vprašanja.

Neži Klančar dve medalji na mladinskih olimpijskih igrah

Matevz Dolenc

Plavalka Olimpije Neža Klančar je na mladinskih olimpijskih igrah v Buenos Airesu osvojila dve bronasti medalji v disciplinah 50 m prosto ter 100 m prosto v kateri je postavila tudi absolutni ženski državni rekord, ki je sedaj 54,55 s (več).

ČESTITAMO!

Skupščina PKO 2018

Matevz Dolenc

pko-logo.jpg

VABILO na REDNO LETNO SKUPŠČINO PK OLIMPIJA 2018

V skladu s sklepom 3. Seje Upravnega odbora Plavalnega kluba Olimpija z dne 07.03.2018 in na podlagi člena 15.2. »Temeljnega akta športnega društva Plavalnega kluba Olimpija« je sklicana redna letna skupščina, ki bo

V četrtek, 12. aprila 2018 ob 17.00 uri
V CITY hotelu, Dalmatinova 15, v Ljubljani

Na redno skupščino PK Olimpija so vabljeni vsi člani* Plavalnega kluba Olimpija.

Gradivo za Redno letno skupščino PK Olimpija 2018 je objavljeno na spletni strani.