Pošljite nam sporočilo

Uporabite formular na desni in nam napišite vaše želje, vprašanja, ... Odgovorili vam bomo v najkrašem možnem času.

01 433 42 43

5. selekcija obvestila

Sobota, 17.10.2015 - MM Pokal Inles Ribnica

Matevz Dolenc

Pozdravljeni.

V soboto se bomo zbrali na bazenu ob 8.uri, najbolje, da se otroci "nastanijo" kar v telovadnici, kjer so ponavadi v času tekmovanja. Ker je v telovadnici lahko hladno, naj imajo s sabo klubsko trenirko (zgornji in spodnji del), nogavice, bolj zmrzljivi pa lahko tudi kapo in rokavice. Seveda je dobro, da imajo tudi armafleks in natikače, poleg tega pa še vso opremo za plavanje, tudi rezervna očala in kapo, kakšen sendvič, energijsko ploščici in obvezno dovolj pijače.

Kdo bo kaj plaval, bom otrokom povedala na treningu, štartna lista bo najverjetneje objavljena jutri. Tekmovanje se začne ob 10.uri in ponavadi traja do nekje 14-15. ure, za tiste, ki se bodo uvrstili v finale, pa se tekmovanje podaljša za cca 30 minut.

Za tiste, ki morda še ne poznate najbolje poti do bazena ali pa greste na to tekmovanje prvič, pošiljam opis poti: Na AC ringu okrog Ljubljane, izberete izvoz Kočevje, nadaljujete mimo Škofljice, Pijave gorice, Velikih Lašč do Ribnice, v Ribnici pri prvem semaforju zavijete ostro levo in čez 35 m na desni zagledate nov ŠC Ribnica. Vhod v bazen je z druge strani ŠCR . 

Lep pozdrav, Nina