Pošljite nam sporočilo

Uporabite formular na desni in nam napišite vaše želje, vprašanja, ... Odgovorili vam bomo v najkrašem možnem času.

01 433 42 43

Novice

Zaključek akcije "40 veselih obrazov"

Matevz Dolenc

Vaditelji PK Olimpije

Vaditelji PK Olimpije

V petek 10. Julija 2015 smo s skromno pogostitvijo zaključili našo humanitarno akcijo, v kateri smo štiridesetim otrokom ekonomsko najbolj ogroženih družin, ponudili učenje in izpopolnjevanje plavanja in obilico organiziranega druženja in veselja. Akcijo smo izvedli izjemno uspešno. Ob začetku smo priklicali prve nasmehe na obraze otrok z drobno obdaritvijo in vključitvijo otrok v redne skupine. Poleg učenja plavanja pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in animacije na bazenu Kodeljevo, smo dnevno poskrbeli tudi, da so bili trebuščki otrok polni in otroci zadovoljni.

Otroke smo učili plavanja po našem priznanem programu učenja plavanja »Tjulko«, zato so ob koncu vsi, glede na naučeno, prejeli diplomice.

Ob tej priložnosti se moramo za sodelovanje pri organizaciji naše akcije »40 veselih obrazov« zahvaliti v prvi vrsti Zvezi prijateljev mladine, Moste Polje in Zavodu Šport Ljubljana.

Izjemno smo bili veseli tudi pomoči vrste donatorjev, ki so po številu in prispevkih presegli vsa naša pričakovanja.  Donatorjem bomo v prihodnjih dneh poslali pisno zahvalo in diplomo.

Vsem, ki so na kakršen koli denarni ali materialni način pomagali pri naši akciji se iskreno zahvaljujemo.

Kako prav smo naredili, da smo se odločili za to akcijo in kako hvaležni so nam bili otroci in njihovi starši, so pokazale zahvale otrok in priznanja njihovih staršev ob zaključku – tudi solzic sreče ni manjkalo.

40 veselih obrazov otrok, je za nas dodaten motiv, da bomo s to akcijo nadaljevali tudi v letu 2016. Vidimo se ob začetku akcije »41 veselih obrazov«


Plavalni klub Olimpija


Humanitarno akcijo 40 veselih obrazov so podprli ...