Pošljite nam sporočilo

Uporabite formular na desni in nam napišite vaše želje, vprašanja, ... Odgovorili vam bomo v najkrašem možnem času.

01 433 42 43

Novice

25. Mednarodni plavalni miting MIKLAVŽ 2016, 3.12.2016, Ljubljana, 25m bazen

Guest User

Skoraj 500 tekmovalcev se je udeležilo našega mitinga, ki je hkrati tudi zaključek skupnega tekmovanja, ki ga prirejamo s Plavalnim klubm Branik iz Maribora. Tekmovanje je bilo uspešno tako s tekmovalnega kot tudi organizacijskega vidika.

Najuspešnejša od naših je bila tokrat Sara Mihalič s tremi zmagami in dvema tretjima mestoma. Dve zmagi, dve drugi in eno tretje mesto je osvojila Anja Jelesijevič, cel komplet medalj je osvojil Robert Djukić in eno zmago Matevž Štih. Na stopničke za zmagovalce sta stopili še Taša Košter in Neja Kramer. V finalu na 200 mešano so nastopili omenjeni Anja, Sara, Robert in Matevž ter Antea Maris Matkovič, Naja Martinčič in Tai Novak.

Zmago na 200 mešani in tudi skupno zmago ter glavno nagradi so osvojili Anja Jelesijevič, Sara Mihalič in Matevž Štih.

Tokrat je naša štafeta12x50 prosto mix v postavi: Košir, Pušnik, Štih, Djukič, Novak, Mikuž, Jelesijevič, Matković, Mihalič, Mišvelj, Žnidaršič in Tavzes Cirman zasedla drugo mesto.

V seštevku obeh tekmovanj pa smo ekipno osvojili drugo mesto za Fužinarjem iz Ravn.
Čestitke tudi vsem za postavljene osebne rekorde, sodnikom za odlično sojenje in pohvale vsem, ki ste pomagali pri organizaciji teknovanja. Zahvala tudi našim sponzorjem in donatorjem. Bravo OLIMPIJA!!
(tekst in foto: PKO)