Pošljite nam sporočilo

Uporabite formular na desni in nam napišite vaše želje, vprašanja, ... Odgovorili vam bomo v najkrašem možnem času.

01 433 42 43

Novice

MM Victoria-Primorje

Tomaž Torkar

Na tekmovanju na Reki so nastopili tudi naši plavalci, v slovenskem taboru pa je bila ena osrednjih tem vrnitev Klančarjeve.

Na 50 metrov prosto se je po poškodbi in dolgem okrevanju vnovič predstavila Neža Klančar in slavila s solidnim dosežkom 25,83. Na 100m prosto je osvojila drugo mesto z zelo solidnim rezultatom 55,73. Z osebnim rekordom na 50m prsno pa je bila tretja.

Klančarjeva: Verjamem, da bo iz dneva v dan bolje

"Po tako dolgem času sem vesela, da sem spet nastopila, pa tudi izidi so zelo dobri," sporoča Neža Klančar. "Po tako dolgem času sem vesela, da sem spet nastopila, pa tudi izidi so zelo dobri. Šele januarja sem začela s prvimi trdimi treningi, še vedno malo po prilagojenem programu, zato so ti dosežki res dobri. A gremo postopoma. Moja glavna cilja letos bosta sredozemske igre in poleti nato evropsko prvenstvo," je po nastopu povedala plavalka, ki je na tekmi nazadnje nastopila junija lani.

"Zdaj sem končno spet zdrava. Imam sicer še nekaj terapij, tudi malo skrbi zaradi vsega skupaj, a verjamem, da bo iz dneva v dan bolje," je še povedala plavalka Olimpije, ki upa, da je poškodba rame zdaj le še preteklost.

 Med drugimi našimi je Sara Mihalič v absolutni konkurenci zmagala na 200m mešano in bila tretja na 400 m mešano… z osebnim rekordom je drugo mesto na 200 m hrbtno osvojil Jaka Pušnik.

V mlajših kategorijah so na stopničke za zmagovalce stopili še Zara Zorko, Hana Bele, Robert Djukić, Ema Čerin in Tinkara Novak.

 Povzeto po STA