Pošljite nam sporočilo

Uporabite formular na desni in nam napišite vaše želje, vprašanja, ... Odgovorili vam bomo v najkrašem možnem času.

01 433 42 43

Novice

PKO Informator - april 2019

Guest User

informator_april_2019

Spoštovani starši in preostali podporniki Plavalnega kluba Olimpija,

v pričakovanju priprav na Ptuju z optimizmom upamo, da nam bodo te prinesle tako ugodne pogoje za trening kot tudi priložnost za prijetno druženje.

Zimska tekmovalna sezona je za nami in priprave na čim uspešnejšo poletno sezono so v polnem teku. V izdihljajih zimske tekmovalne sezone je na četveroboju narodov v Zagrebu Slovenijo uspešno zastopalo 10 naših reprezentantk in reprezentantov. Naši starejši plavalci so se v marcu udeležili mednarodnega mitinga v Beogradu, medtem ko so tisti v najmlajših selekcijah uspešno nastopali na mitingih »Pingvinček« v Kranju in »Ježek« v Ljubljani. Organizirani sta bila tudi dve koli ljubljanske regije.

PRIPRAVE PRED PRVOMAJSKIMI PRAZNIKI, PTUJ 2019 – LOGISTIKA

Na priprave bomo odšli v sredo, 24. aprila 209, ob predvidoma 14. uri s parkirišča na Dolgem mostu. Povratek selekcij bo po kosilu, prav tako na parkirišče Dolgi most:

  • mlajše selekcije: torek, 30. aprila 2019 predvidoma med 15. in 16. uro,

  • starejše selekcije: četrtek, 2. maja 2019, predvidoma med 15. in 16. uro.

PRIPRAVE PRED PRVOMAJSKIMI PRAZNIKI, PTUJ 2019 – FINANČNI OKVIRI

  • prevoz (avtobus): 12,00 – 15,00 EUR (ena smer)

  • prevoz (avtobus) : 20,00 – 25,00 EUR (obe smeri)

  • namestitev (polni penzion): 42,00 EUR na dan

  • turistična taksa: 2,50 EUR na dan (še potrdimo)

Skupen predviden strošek priprav:

  • mlajše selekcije (6 dni): 252,00 EUR – 267,00 EUR,

  • starejše selekcije (8 dni): 336,00 EUR – 351,00 EUR.

Pomembno:

  • Plavalci, ki ne bodo koristili organiziranega prevoza kluba, si tega urejajo sami.

  • Obračun priprav glede na dejanske stroške bo upoštevan pri položnicah za maj 2019.

  • Prosimo vas, da strošek priprav poravnate še pred odhodom na Ptuj, saj se v nasprotnem primeru vaš otrok ne bo smel udeležiti priprav.

  • Če stroške poravnavate obročno: ločena položnica za zadnji obrok bo poslana po elektronski pošti (kot je bila praksa do sedaj) skupaj s položnico za majsko vadnino.

  • Če boste strošek priprav poravnali z enkratnim plačilom: položnico za strošek priprav boste prejeli prihodnji teden.

  • Za vse, ki se priprav ne bodo udeležili, bodo v Tivoliju organizirani redni treningi.

Za kakršne koli dodatne informacije, lahko kontaktirate klubsko pisarno v dopoldanskem času ali na elektronski naslov pko@siol.net.

SOLIDARNOST V PLAVALNEM KLUBU OLIMPIJA

V Plavalnem klubu Olimpija smo ponosni na solidarnost naših članov in podpornikov. Vsem, ki omogočate, da se otroci iz finančno bolj ogroženih družin udeležijo priprav, se iskreno zahvaljujemo. Ker je takšnih otrok iz leta v leto več in zaradi uspeha v preteklem letu vas naprošamo za pomoč tudi letos. Že en dan priprav lahko pomeni veliko za nadaljnji uspešni razvoj plavalca. Prejemniki pomoči ne bodo poimensko izpostavljeni in zagotavljamo obzirno urejanje za vse vpletene. Še enkrat najlepša hvala.

OPREMA

Ker določene artikle naročamo glede na povpraševanje, vas ob koncu zimske sezone opominjamo na nakup zaščitnih plaščev (parke), katerih trenutno nimamo na zalogi. Na zalogi je še nekaj nahrbtnikov, kapucarjev, kratkih in dolgih hlač, ter zimske in plavalne kape.

DAN OLIMPIJE

V nedeljo, 2. junija 2019, bomo predvidoma oživili naš klubski dan, »DAN OLIMPIJE«, kjer bomo predstavili vse naše tekmovalne in predtekmovalne programe.